vasárnap, szeptember 24, 2023
   
Betű méret
image image image image image image image image image image image image
2003-ban az elsők között készítettünk és engedélyeztettünk napelemes hálózatos rendszert Budapest 11.kerületében. Azóta a legtöbb napelemes rendszert mi készítettük Magyarországon, már több mint 4000 megvalósult rendszerrel büszkélkedhetünk, amik együttes teljesítménye meghaladja a 50MW-ot. Nagyobb munkáink között megtalálhatók nagyobb rendszerek is: Tesco Megapark - 460kWp valamint Újbuda Önkormányzata - 90kWp, Pannonhalmi Főapátság Viator Étterem és Biomassza Fűtőmű - 56kWp és még sorolhatnánk. Nem fog csalódni bennünk, mert a legtöbb megépített rendszerhez a legnagyobb tapasztalat társul. Az országban egyedülálló napelem, inverter, töltésszabályozó és napelemes tartószerkezet raktárkészlettel és választékkal rendelkezünk. Működő Webáruházunk is egyedülálló a napelem piacon. Az általunk forgalmazott japán Kyocera napelemeből már 460kW-os erőmű is készült Magyarországon, ami messze a legjobban termel a hasonló nagyságú rendszerek között.
A KYOCERA a világ egyik legjobb napelemét gyártja, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy a TOYOTA az új PRIUS tetejére KYOCERA napelemet szerel, de ha olcsóbb napelemre vágyik, azt is megvásárolhatja nálunk.
A Harkányban található négycsillagos Dráva Hotel tetejére 96db KYOCERA KD 210GH-2PU modul került, ezáltal a villanyszámlájuk évente több mint 1millió Ft-al kevesebb lesz. A rendszer a villamos hálózatra a termelést 2010.04.16-án kezdte meg. Ma már számos szálloda és Önkormányzat gondolkodik hasonló költségcsökkentő és környezetkímélő beruházásban.
 
KYOCERA napelemek jelenleg 280W-os teljesítménnyel érhetők el A KYOCERA polikristályos napelem moduljai magas minőséget képviselnek. Az új antireflexiós felületi rétegnek és a belső struktúrának köszönhetően hatásfokuk rendkívül magas, 19%-os értéket ér el. Mi nemcsak a panelek teljesítményére vállalunk garanciát, hanem arra is, hogy minimálisan az Ön tetőjén évente átlagosan a kiválasztott típusú napelem mennyi áramot fog termelni.
2006-ban az első napelemes TESCO áruház rendszerét mi készítettük és az elkövetkezendő években valamennyi TESCO-s napelemes rendszer kivitelezésében különböző módon részt vettünk. Egy kivételével mindegyiknél termel KYOCERA napelem.
A legtöbb hálózatos napelemes rendszert mi készítettük Magyarországon, már több mint 100 megvalósult és működő projekttel büszkélkedhetünk. Több ügyfelünk is bővítette napelemes rendszerét, ezzel is bizonyítva elégedettségét.
2008-ban alvállalkozóként mi készítettük az első 20kW-os önkormányzati rendszert Újbudán, amit 2009-ben még 20kW-al majd 2011-ben 50kW-al bővítettek, így összesen 90kW-nyi napelem ( 40kW - KYOCERA, 50kW - S-ENERGY ) csökkenti a villanyszámlájukat.
 Webáruházunkban valamennyi napelemes termékünk és a hozzá tartózó kiegészítők megvásárolhatóak. Nálunk mindent megtalál amire szüksége van. Legtöbb termékünk azonnal raktárról szállítható.
Büszkék vagyunk arra, hogy a napelemes rendszerek területén kiírt elsõ jelentõs, az Európai Unió által támogatott, a Hortobágyi Nemzeti Park pásztorszállásainak (9db) villamosítását célzó közbeszerzési pályázatot a legkedvezõbb szakmai és gazdasági ajánlatunkkal megnyertük és a rendszereket sikeresen üzembe állítottuk 2006-ban.
SMA invertereinkhez számos kommunikációs eszköz vásárolható. A www.sunnyportal.com oldalon megtekintheti az ilyen eszközzel rendelkező magyarországi rendszereket, amiket többnyire mi készítettünk.
Steca termékeink között a sziget üzemű inverterek és töltésszabályozók mellett kollektor vezérlők és üzemanyagcellák is megtalálhatóak. Válassza a legjobb minőséget.
A KYOCERA Spanyolországban 18MW-os rendszert is telepített, reméljük nálunk is nemsokára hasonló rendszerek készülnek.

 

Üdvözöljük az oldalunkon!

A KLNSyS Kft Magyarország egyik vezető napelemes cége, 100%-ban magyar tulajdonban. Fő profilunkat a napelemes rendszerek tervezése, nagy és kiskereskedelme és telepítése jelenti. Ezen belül is nagy hangsúlyt fektetünk az egyedi igények rugalmas kielégítésére. Cégünk szolgáltatásainak alapját világhírű gyártók kiváló minőségű termékei biztosítják. A KLNSyS a japán KYOCERA, a koreai S-ENERGY, a német ALEO napelemek, az osztrák FRONIUS, az Izraeli SOLAREDGE, a német SMA, STECA töltésszabályozók és inverterek gyári magyarországi képviseletét. Cégünk a FRONIUS, SOLAREDGE és STECA szervízpartnere. Vállajuk már működő rendszerek műszeres bevizsgálását és Fronius, SMA, KACO inverterek garancián túli javítását is. Professzionális műszereink és tapasztalatunk garancia a javított rendszerek megbízható működésére. Az általunk forgalmazott termékek Európában a felső minőségi osztályba tartoznak, emellett egymással teljes mértékben kompatibilisek, így a belőlük összeépített rendszerek garantáltan megbízhatóan működnek.                                                                                                                                                                                                                                                                                        

                             Széchenyi 2020 pályázat

 

·         projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01187

·         a kedvezményezett neve: KLNSYS Kft

·         a projekt címe: Szolgáltatási színvonal fejlesztése a KLNSYS Kft-nél.

·         a szerződött támogatás összege: 6 748 954 Ft

·         a támogatás mértéke: 70  %

·         a projekt befejezése: 2021.01.28

 

 

Ki van itt?

Oldalainkat 69 vendég böngészi