vasárnap, szeptember 24, 2023
   
Betű méret

Pályázatok

Széchenyi 2020

a kedvezményezett neve: KLNSYS Kft
a projekt címe: Szolgáltatási színvonal fejlesztése a KLNSYS Kft-nél.
a szerződött támogatás összege: 6 748 954 Ft
a támogatás mértéke: 70  %
a projekt tartalmának bemutatása:
A projekt keretében egy A kedvező iparági környezet közepette, az elmúlt évek során hazánkban is egyre népszerűbbé váltak a megújuló energiaforrások, és azon belül a napelemes rendszerek is.. A jövőben a megújuló energiaforrások szerepe tovább fog emelkedni a környezetvédelmi szempontok és a rendszerek hatékonyságának további javulásával, így hosszú távon cégünk számára kedvezőek a piaci kilátások. Mindezek okán a projekt keretében az alábbiak eszközök  beszerzését tervezzük:
- ISEKI TM 3217 AL kompakt traktor (tartozékokkal: oldalkivetéses kasza, árokásó adapter, homlokrakodó, rakodókanál, a kompakt traktor beszerzésével képessé válunk arra, hogy a kivitelezési helyszíneken az földkábelek helyét kiássuk, mozgassuk a kitermelt földet, majd megoldjuk a földkábel betemetését. Az árokásó adapter, homlokrakodó, rakodókanál tartozékokkal és a géppel ezt a munkát mi magunk tudjuk majd megoldani a megrendelőinknek, így komplexebb kivitelezést kínálva. Az oldalkivetéses kasza révén a földre történő telepítéseknél tudjuk a területet megnyírni a kivitelezés előkészítéseként, valamint pl. a napelemparkok ilyen jellegű karbantartását is el fogjuk tudni látni.
- Bosch hőkamera, a hőkamerás vizsgálat segítségével mind a modulhibák, mind a telepítési hibák teljes kétséget kizáróan kimutathatóak.
Hőképekkel nem csak az üzemzavarok felismerése egyszerű, de segítségükkel idejében észlelhetők és kiküszöbölhetők az alkatrészek meghibásodásából eredő veszélyforrások is. A termográfiás vizsgálatok így biztosítják napelemes rendszere számára, a hatékony és akadálymentes működést. A hőkamerák beszerzésével, megelőző karbantartást, hibafeltárást, hatékonyabb karbantartási szolgáltatást fogunk tudni nyújtani.
A fenti beruházás megvalósításával, javulni fog a termelékenységünk, hiszen a kivitelezések munkafázisaiban hatékonyabban és gyorsabban, nagyobb teljesítménnyel tudunk majd dolgozni. A beszerzendő eszközök, a technológiában is szintlépést jelentnek, mivel jelenleg ilyen eszközökkel nem rendelkezünk.
a projekt befejezési dátuma: 2020.12.31.
projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01187